Šis greitas tortas ruošiamas 15 min. Jis švelnus, lengvutis ir nepaprastai skanus

Šis tortas yra švelnus, lengvutis ir nepaprastai skanus.

Ingredientai:

Tešla:

-vištų kiaušiniai – 2 vnt

-kvietiniai miltai – 6 valg.šaukštai

-kakava – 2 valg.šaukštai

-cukrus – 4 valg.šaukštai

-pienas – 10 valg.šaukštų

-vanilinis cukrus – 1 arbatinis šaukštelis

-krakmolas – 2 valg.šaukštai

-aliejus – 6 valg.šaukštai

-kepimo milteliai – 2 arbatiniai šaukšteliai

-druska – žiupsnelis

Kremas:

-grietinė – 250 ml. Ji turi būti 30% riebumo

-cukraus pudra – 3 valg.šaukštai

Greito torto paruošimas per 15 min

1. Išsijoti miltus su kepimo milteliais, krakmolu, kakava.

Pridėti vanilinio cukraus.

Permaišyti sausą mišinį iki vienalytės masės.

2. Pasiruošti švarų dubenį.

Įmušti į jį kiaušinius ir suberti cukrų.

Suplakti šluotele iki purumo.

Po to pasūdyti ir įpilti pieną.

Viską sumaišyti iki vienalytės masės.

3. Suberti sausąjį mišinį į kiaušinių-cukraus plakinį.

Užmaišyti tešlą, kuri turi būti kaip blynų.

Ji neturi būti per tiršta.

Į tešlą supilti aliejų.

Sumaišyti iki vienalytės masės.

Čia tešlos paruošimas baigiasi.

4. Paruošti stiklinę formą mikrobangų krosnelei.

Ištepti ją sviestu. Supilti tešlą į formą.

Įdėti į mikrobanginę.

Ruošti nustačius 750 vatų galingumą.

Kepimo laikas 9 min.

Tešla padidėja 3 kartus.

Ar tortas iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku.

5. Gatavą biskvitą išimti iš formos.

Padalinti biskvitą į 3 papločius.

Tai galima padaryti aštriu peiliu arba kulinariniu siūlu.

Palikti papločius ataušti.

O tuo metu galima paruošti kremą.

Tai labai paprasta.

Grietinę reikia suplakti su cukraus pudra šluotele arba mikseriu.

Torto kremas paruoštas.

6. Torto surinkimui reikia sutepti papločius kremu, vidurinį paplotį reikia sutepti kremu iš abiejų pusių.

Sudėti papločius vieną ant kito.

Viršutinę torto dalį taip pat sutepti kremu.

Papuošti tortą galima pagal skonį ir pageidavimą.

Pavyzdžiui, galima pabarstyti tortą šokolado drožlėm.

Greitas tortas per 15 min jau paruoštas.

Tačiau prieš patiekiant gerai būtų leisti jam pastovėti šaldytuve apie pusę valandos arba valandą, kad sustingtų kremas ir sudrėktų papločiai.

Jei laiko nėra, galima tortą patiekti iškart.

Pukuotukas.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder