Šis 1 ingredientas suteiks bulvėms traškumo: kulinarinis patarimas, apie kurį mažai kas yra girdėjęs

Baltymai neįtikėtinai traškiai padengs keptas bulves.

Kiaušinio baltymas yra pagrindinis ingredientas visose srityse. Tačiau mažai kas žino, kad šis produktas gali būti slaptas traškiausių bulvių ingredientas.

Kaip rašo "TastingTable", tereikia plakti baltymus, kol jie taps balti ir purūs. Tada sudėkite žalias bulves ir maišykite, kol mišinys visiškai padengs daržoves.

Kaip kiaušinių baltymai, išgaravus juose esančiam vandeniui, virsta puikia, traškia beze, taip ir keptos bulvės bus padengtos neįtikėtinai traškia danga.

Be to, kiaušinių baltymai sukurs drėgną, lipnų paviršių, ant kurio galėsite dėti mėgstamus prieskonius ir nenaudoti aliejaus.

Kiaušinių baltymai pasižymi universaliu ir neutraliu skoniu, kuris neužgožia ir nepakeičia bulvėms pagardinti naudojamo prieskonių ar žolelių mišinio.

Vienintelis gaminimo proceso pokytis - bulves pagardinti prieskoniais po to, kai jas visiškai padengsite kiaušinio baltymu.

Šis metodas geriausiai tinka jaunoms mažoms bulvėms, tačiau jis taip pat veiksmingas ir kaimiško stiliaus bulvėms ar bulvytėms.

Kad ir kokias bulves naudotumėte, norint pasiekti traškumo, dar vienas svarbiausias dalykas yra didelė kaitra.

Idealu, jei temperatūra yra 215-230 laipsnių. Kuo mažesnės bulvės, tuo greičiau jos iškeps ir bus geresnis rezultatas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder