Reikės:
200 gramų brokolių, 1 vidutinės morkos, 4-5 marinuotų agurkų, 100 gramų konservuotų kukurūzų, 160 gramų natūralaus jogurto arba grietinės, 15 gramų garstyčių sėklų, 1 česnako skiltelės, 1 šaukštelio druskos, 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, saujelės krapų.
Gaminimo būdas
Brokolius suskirstykite žiedynais, pavirkite pasūdytame verdančiame vandenyje 2-3 minutes. Morką sutarkuokite stambia tarka. Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais.
Giliame dubenyje sumaišykite brokolius, morkas, agurkus ir kukurūzus.
Padažui atskirame inde sumaišykite grietinę, garstyčias, susmulkintą česnaką, kapotus krapus, druską ir pipirus. Supilkite padažą į daržoves, sumaišykite salotas ir leiskite pastovėti 5–10 minučių, o po to bus galima valgyti.
Skanaus apetito!
Rašyti komentarą