Jums reikės:
3 želatinos lapelių
400 ml grietinėlės
100 g rudojo cukraus
2 šaukštų vanilės pupelių pastos
400 g graikiško jogurto
400 g braškių
traiškytų sausainių patiekimui
mėtos lapelių patiekimui
Gaminimas:
Įdėkite želatinos lapelius į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu.
Įpilkite grietinėlę į puodą su cukrumi ir vanilės pasta. Užvirkite mišinį ir išjunkite ugnį.
Išimkite želatinos lapelius iš vandens ir įmaišykite į grietinėlės mišinį, vėliau įmaišykite jogurtą.
Kai mišinys bus vientisos konsistencijos padalinkite jį į mažas stiklines ar espresso puodelius.
Atidėkite šaldytuve sušalti per naktį.
Kitą dieną supjaustykite braškes ir paruoškite panna cott'ą patiekimui.
Galite desertą patiekti stiklinėse arba apversti desertą iš stiklinės į mažą lėkštutę.
Patiekite su braškėmis, sirupu bei mėtos lapeliais. Itin skanu desertą patiekti su traiškytais sausainiais.
Skanaus!
Rašyti komentarą