Nuostabaus skonio kreminės midijos kamado tipo kepsninėje

Paruošti šias midijas užtruksite vos pusvalandį, o pamaitinsite 4 žmones. Nuostabaus skonio kreminės midijos kamado tipo kepsninėje.

Jums reikės :

2 šaukštų sviesto

2 stiklinių riebios grietinėlės

3 šaukštų pjaustytų porų

450 g midijų

1 raudonosios plonai pjaustytos paprikos

1 stiklinės sauso balto vyno

1 geltonosios plonai pjaustytos paprikos

1/2 svogūno

šviežių petražolių

šviežių čiobrelių

4 česnako skiltelių

5 riekelių pakepintos baltos duonos (prancūziško tipo / bagetės)

1 žaliosios plonai pjaustytos paprikos

Gaminimas:

Įkaitinkite kamado tipo kepsninę iki 260 C.

Šiam receptui bus reikalinga geležinė keptuvė, įkaitinkite ją kepsninėje and griliaus grotelių.

Kai keptuvė įkais, įdėkite kepti sviestą ir pjaustytą svogūną.

Kepkite apie minutę ir tada įdėkite pjaustytas česnako skilteles.

Po 30 s suberkite pjaustytus porus.

Kepkite dar apie 30 s, po to atsargiai apšlakstykite iškeptą mišinį stikline balto vyno.

Sumažinkite skystį per pusę, supilkite grietinėlę ir tada sumažinkite skystį dar apie 1/4.

Sudėkite šviežius čiobrelius ir midijas, uždarykite kepsninę ir leiskite kepti apie 4 minutes. Įsitikinkite, jog visos midijos yra atvertos.

Kol padažo vis mažės, perkelkite atviras midijas į dubenį.

Išmeskite uždaras midijas, o atvertas apipilkite likusiu padažu.

Patiekite su plonai pjaustytomis paprikomis, pakepinta balta duona (bagete) ir šviežiomis petražolėmis.

Skanaus!

Archyvų nuotr.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder