Labai skanus ir gaivus braškių pyragas - tiks bet kuriuo metų laiku

Saldus braškių skonis, prinokusių uogų sultingumas ir švelni grietinėlės tekstūra daro biskvitą išties nepamirštamą.

Jums reikės kepimo skardos su 22 cm skersmens išimamu dugnu.

Tortas su braškėmis ir jogurtiniu kremu

Ingredientai:

300 g braškių

2 kiaušiniai

175 g cukraus

75 g miltų

1 šaukštelis kepimo miltelių

16 g želatinos

500 ml jogurto

2 paketėliai vanilinio cukraus

250 g grietinėlės

100 ml cukraus sirupo

Gaminimas:

Nuplaukite, nulupkite braškes ir nusausinkite Indą išklokite kepimo popieriumi.

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių baltymus išplakite iki putų su 2 valgomaisiais šaukštais šalto vandens.

Tada įmaišykite 75 g cukraus, žiupsnelį druskos ir 1 maišelį vanilinio cukraus. Tada įmaišykite kiaušinių trynius.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių kremą, maišydami vieliniu plakikliu. Užminkykite tešlą ir sudėkite į indą. Kepkite 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Išimkite pyragą iš skardos. Nuimkite popierių ir įdėkite pyragą atgal į formą. Želatiną ištirpinkite šaltame vandenyje. Sutrinkite braškes ir sumaišykite su vaniliniu cukrumi bei jogurtu. Sudėkite želatiną ir plaktą grietinėlę. Supilkite kremą į torto formą.

Sirupą (lygiomis dalimis cukraus ir vandens virkite apie 10 minučių, kol cukrus ištirps, maišydami) ir supilkite ant kremo. Papuoškite uogomis. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Skanaus!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder