Ingredientai:
Kiaušiniai 4 vnt, kietai virti, gali būti ir spalvoti, likę nuo Velykų
Avokadas 2 vnt.
Ridikėliai 1 ryšulėlis (-iai)
Saliero stiebai 1 vnt.
Krapai kelios šakelės
Majonezas 1 šaukštas (-ai)
Jogurtas be priedų 1 šaukštas (-ai)
Druska ir pipirai pagal skonį
Instrukcijos:
Kiaušinius ir avokadus nulupkite, supjaustykite kvadratėliais.
Ridikėlius supjaustykite griežinėliais.
Lapinio saliero kotą supjaustykite kuo smulkesniais kubeliais.
Sudėkite viską į dubenį, pabarstykite druska, pipirais, sumaišykite su natūraliu jogurtu ir majonezu.
Ant viršaus pabarstykite smulkiai pjaustytų krapų. Labai skanu su juoda, skrudinta duona.
Rašyti komentarą