Produktai
- Mažosios paprikos (perpjautos per pusę ir išvalytos nuo sėklų) - 16 vnt.
- Šaldyti špinatai (atšildyti, nusausinti) - 280 g
- Konservuoti artišokai (nuplauti, nusausinti, susmulkinti) - 400 g
- Kreminis sūris - 230 g
- Parmezano sūris (susmulkintas) - 0,5 puodelio
- Česnakas (susmulkintas) - 1 valgomasis šaukštas.
- Švieži čiobreliai (susmulkinti) - 1 valgomasis šaukštas.
- Vienos citrinos žievelė
- Vienos citrinos sultys
- Druska - pagal skonį
- Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį
Gaminame:
1. Įkaitinkite kepsninę arba keptuvę iki vidutinės temperatūros. Ištepkite aliejumi.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite špinatus, artišokus, kreminį sūrį, 1/2 puodelio parmezano, česnaką, čiobrelius, žievelę ir citrinos sultis, pagal skonį druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
3. Kiekvieną paprikos puselę įdarykite 1 šaukštu sūrio mišinio, viršų pabarstykite parmezanu.
4. Dėkite paprikas į keptuvę arba ant grotelių ir kepkite, kol odelės apkeps, 5-6 minutes. Leiskite paprikoms šiek tiek atvėsti.
Rašyti komentarą