Kreminė varškės ir pieno želė: pasakiškai skanus - nepektas desertas!

Kreminė varškės ir pieno želė su persimonais - kontrastingas desertas nekepamų saldumynų gerbėjams. Švelni želė, pagaminta iš varškės ir pieno, su persimonų sluoksniu viduje. Desertas atrodo skanus ir dar skanesnis!

Ingredientai (8 porcijoms)    

Varškės sūris - 200 gr

Persimonas - 200 gr

2,5 % riebumo pienas - 100 ml

Cukrus - 3 šaukštai.

Želatina - 2 šaukštai.

Vanilinas - peilio galiukas

Vanduo - 100 ml

Paruoškite ingredientus:

Pamirkykite želatiną 100 ml vandens ir palikite 5-10 minučių. Užvirinkite pieną.

Į varškę suberkite cukrų ir vanilę. Į dubenį supilkite karštą pieną. Plakite rankiniu maišytuvu.

Nuimkite persimono odelę ir pašalinkite kauliukus. Persimonus sutrinkite rankiniu trintuvu.

Želatiną kaitinkite vandens vonelėje, kol granulės ištirps. Į varškės ir pieno mišinį supilkite dvi dalis želatinos.

Į persimonų tyrę įmaišykite likusią želatiną. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Indo dugną išklokite maistine plėvele. Ant dugno supilkite pusę varškės mišinio. 15 minučių padėkite į šaldytuvą.

Kai paviršius sustings, paskleiskite persimonų tyrę. 15 minučių padėkite į šaldytuvą.

Paskutiniu sluoksniu supilkite likusią varškės masę. Išlyginkite deserto paviršių ir palikite šaldytuve 3 valandoms.

Išimkite desertą iš formos ir nuimkite maistinę plėvelę.

Apipjaustykite kraštus ir supjaustykite desertą porcijomis. Persimonų varškės ir pieno želė paruošta patiekti!

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder