4 porcijoms jums reikės:
4 vištienos kulšelių
2 šaukštelių druskos vištienai
1 šaukštelio pipirų vištienai
1 šaukšto aliejaus
3 pjaustytų česnako skiltelių
1/2 svogūno
1 pomidoro
2 stiklinių špinatų
2 stiklinių riebios grietinėlės
1 šaukštelio druskos
1 šaukštelio pipirų
1/2 parmezano sūrio
2 šaukštelių šviežių pjaustytų petražolių
Gaminimas:
Paruoškite vištieną, užbarstykite druskos bei pipirų.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Kepkite keptuvėje vištieną apie 13 minučių. Vištienos odelė turėtų tapti kieta.
Apverskite vištieną ir kepkite dar 15 minučių. Išimkite vištieną iš keptuvės.
Į keptuvę įdėkite špinatus, pjaustytą pomidorą, svogūną. Kepkite, kol špinatai taps minkšti.
Įpilkite grietinėlę.
Įdėkite sūrio, petražolių ir kepkite, kol padažas įgaus tirštesnę konsistenciją.
Sumaišykite padažą su iškepta vištiena.
Skanaus.
Rašyti komentarą