Kas nutiks, jei į savo kasdienę mitybą įtrauksite varškės: rezultatas jus šokiruos

(2)

Varškę galima gaminti sūriai arba saldžiai, o tai tik padidins jos naudą.

Kiekviena moteris svajoja kuo ilgiau atrodyti jauna ir graži.

Yra du produktai, kurie puikiai dera tarpusavyje, yra gerai virškinami ir gali padėti išsaugoti jaunystę.

Anksčiau pasakojome, kaip pasigaminti blynelius su varške ir gardžiausius varškės pyragėlius.

Varškė su grietine - nauda

Šių dviejų produktų derinys teigiamai veikia odą, nagus ir plaukus, hormoninį foną ir, kai kurių mokslininkų teigimu, net reprodukcinę sistemą.

Kada geriau valgyti varškę su grietine?

Daugeliui kyla klausimas, ar varškę su grietine pusryčiams - galima ir net reikia.

Ryte ir vakare toks maistas prisidės prie jūsų lieknumo.

Kaip pasirinkti varškę su grietine

Geriausia rinktis riebią 6-9 % varškę. Iš neriebaus produkto jūsų organizmas negaus jokios naudos.

Ji būna įvairių rūšių: grūdėta, minkšta ir net varškės jogurto pavidalo.

Geriausia bus valgyti naminius produktus - tai taikoma ir varškei, ir grietinei. Taip pat geriau rinktis riebesnę.

Į sūdytą varškę taip pat galima įdėti šviežiai susmulkintų prieskoninių žolelių ir šiek tiek česnako, kad būtų aštriau.

Tačiau saldus jo analogas leidžia pasilepinti.

Galite naudoti džiovintus vaisius, cukruotus vaisius, šviežius vaisius ir uogas - ypač skanu ir sveika, jei imsite bananą.

Sveika ir skanu!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder