Kaip tinkamai paruošti grikius: naudingi patarimai šeimininkėms
Dažnai šeimininkės domisi, kaip išvirti grikius, kad išliktų vitaminų, kaip išvirti grikius per 5 minutes, ar reikia nuplauti grikius prieš verdant, kiek minučių virti grikius, kaip virti grikius su svogūnais ir morkomis.
Kaip tinkamai išvirti grikius
Prieš pradedant virti grikius, svarbu pasirinkti tinkamą indą.
Geras pasirinkimas - puodas su storu dugnu ir šonais.
Kad grikiai išvirtų ir nesudegtų ir nereikėtų kas minutę pilti vandens, geriausia iš karto įpilti reikiamą kiekį vandens.
Idealus santykis yra 1:2 (grikiai ir vanduo).
Kai tik vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir puodą uždenkite dangčiu.
Kai grikiai išvirs, pagardinkite juos prieskoniais pagal skonį - tinka sviestas, itališkos žolelės, juodieji pipirai ir druska.
Norėtume pridurti, kad daugeliui žmonių taip pat įdomu, kaip teisingai paruošti grikius, kad numestų svorio.
Vienintelė taisyklė - į grikius nieko nedėti.
Tada jie išlaikys savo dietines savybes.
Kaip teisingai išvirti grikių košę / nuotrauka ua.depositphotos.com
Jei patiko straipsnis, nepamirškite pasidalinti su draugais Facebook!
Rašyti komentarą