Yra žinomi paprasti būdai, kaip sumažinti citrusinių vaisių rūgštumą.
Tam tereikia juos paveikti aukšta temperatūra.
Jei turite daug laiko, galite tiesiog padėti mandarinus ant palangės ir palikti juos ten 2-3 dienoms.
Svarbi sąlyga - reikia saulės ir saulės spinduliai visada turi kristi ant šviesių vaisių.
Jei nenorite tiek ilgai laukti, paimkite gana gilų indą ir pripilkite į jį vandens, kurio temperatūra yra maždaug 39-40 laipsnių aukščiau nulio.
Sudėkite mandarinus į dubenį ir palaukite apie 10 minučių, tada perkelkite juos į šaltą vandenį.
Svarbu: nepervirkite vaisių vandenyje, kitaip jie gali tapti neskanūs.
Jei patiko straipsnis, nepamirškite pasidalinti su draugais Facebook!
Taip pat skaitykite:
- Šie patarimai leis lengvai išvalyti kuprinę ir paruošti ją naujiems mokslo metams
- Ko negalima plauti indaplovėje ir kodėl: draudžiami ir leidžiami indų tipai
- Ko negalima dėti į šaldiklį: 4 maisto produktai
- Naudingi patarimai: kaip išsirinkti tinkamiausią elektrinį virdulį?
- Kaip valyti sidabrą namuose: naudingi patarimai
- Kaip išvalyti skalbimo mašinos padėklą su actu ir kitais produktais
Rašyti komentarą