Kaip pasigaminti tinginių Napoleoną - tik 3 ingredientai!

(2)

Greitas pyrago receptas, kurio skonis toks pat geras kaip ir klasikinio.

Daugeliui žmonių patinka "Napoleonas", tačiau nedaugelis mėgsta jį gaminti: tai užima daug laiko ir vargina.

Visai kas kita - tinginių Napoleonas. Jį galima pagaminti per 20 minučių.

Tingus napoleonas su 3 ingredientais

Paruošta paprasta sluoksniuota tešla - 1 kg

Kondensuotas pienas - 400 g

Sviestas - 150 g

Gaminimas:

Atšildykite sluoksniuotą tešlą ir padalykite ją į sluoksnius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 °C temperatūroje 15 minučių - tešla turėtų šiek tiek pakilti ir paruduoti.

Palikite atvėsti ir padalykite lakštus į plonesnius gabalėlius.

Paruoškite kremą: suplakite kondensuotą pieną ir ištirpintą sviestą.

Sudėkite tortą: vieną lakštą dėkite ant lėkštės, patepkite jį kremu, tada dėkite kitą ant viršaus ir vėl patepkite kremu - taip tęskite, kol baigsis sluoksniuota tešla.

Kai tortas bus baigtas, visus šonus aptepkite kremu ir apibarstykite trupiniais, likusiais nuo kepimo. 

Paruoštą pyragą įdėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Skanaus!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder