Ingredientai:
Reikės:
2 virtų burokėlių (be žievelės).
Pusė svogūno.
120 g fetos.
Makaronai.
druska, džiovintas česnakas.
Riešutai ir šviežias bazilikas papuošimui.
Paruošimas:
Išvirkite du vidutinio dydžio burokėlius ir palaukite, kol jie atvės. Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Rekomenduojama naudoti kietųjų kviečių makaronus.
Supjaustykite pusę vidutinio dydžio svogūno ir pakepinkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą, sudėkite džiovintą česnaką ir druską. Virtus burokėlius, šiek tiek vandens, likusio nuo virtų makaronų, pakepintą svogūną ir fetą sumaišykite blenderiu.
Sumaišykite iki vientisos masės. Gautą padažą supilkite į makaronus ir kepkite apie 3 min. Prieš patiekdami patiekalą papuoškite riešutais ir bazilikais.
Skanaus!
Parengta pagal užsienio spaudą
Rašyti komentarą