Gaminimo eiga:
-
Meduolius sutrupiname viename dubenyje.
-
Į kitą dubenį sudedame grietinę, pagardiname cukraus pudra (pagal skonį) ir citrinos sultimis (jei naudojate).
-
Išmaišome.
-
Imame apvalią, nedidelę, išardomą tortinę (aš naudojau 20 cm skermens).
-
Ant jos dugno dedame 1/3 sutrupintų meduolių, tolygiai padengiame dugną, prispaudžiame.
-
Užpilame ¼ grietinės, šiek tiek paspaudžiame, išdėliojame griežinėliais supjaustytus bananus, užpilame dar ¼ grietinės.
-
Tada užberiame puse likusių meduolių, paspaudžiame, vėl grietinės sluoksnis, bananai ir vėl grietinė.
-
Tortą užberiame likusiais meduolių trupiniais.
-
Tortą paliekame šaldytuve pernakt, kad visi sluoksniai įsigertų grietinės kremo.
-
Puošiame pagal savo fantaziją.
-
Aš papuošimui naudojau saujelę maraschino vyšnių.
-
Skanaus!
Rašyti komentarą