Gaivus, kreminis desertas vos per 5 minutes: švelnus, purus ir lengvas!
Jums reikės:
2 ir 1/4 stiklinės šaldytų uogų ar kitų vaisių
2 šaukštų cukraus (galite pakeisti medumi, klevų sirupų ar saldikliu stevia)
1 didelio kiaušinio baltymo
Šviežių uogų ir plaktos grietinėlės patiekimui
Gaminimas:
Sudėkite šaldytus vaisius į maisto trintuvą. Trinkite vaisius iki tirštos masės (apie minutę). Įdėkite cukrų (ar kitą pasirinkt1 saldiklį) ir trinkite dar kartą. Jei naudojate kitos rūšies saldiklį, dėkite po mažą kiekį ir vis paragaukite.
Įdėkite kiaušinio baltymą ir trinkite mišinį, kol jis įgaus purią ir kreminę konsistenciją, o mišinio masė padidės du ar tris kartus.
Jei mišinys vis prilips prie trintuvo sienelių, perkelkite jį į mažesnį dubenį ir trinkite paprastu elektriniu trintuvu, kol mišinys įgaus purią konsistenciją.
Sudėkite šaukštu paruoštą mišinį į stiklines ir sluoksniuokite su šviežiomis uogomis ar plakta grietinėle. Patiekite iškart arba laikykite šaldytuve iki 2 valandų.
Skanaus!
Nuotr. seriouseats.com/
TAIP PAT SKAITYKITE:
- Makaronai su kreminiu grybų padažu
- 4 patarimai, kaip marinuoti agurkus, kad jie būtų itin traškūs
- Rauginimui – ne tik agurkai: patarimai, kaip raugti daržoves
- Išmokite iškepti itališką duoną kamado tipo kepsninėje
- Krevečių-avokado užkandis, kurį lengvai paruošite kamado tipo kepsninėje
- Ieškote alternatyvos kavai? Išbandykite matcha latte!
Rašyti komentarą