Gaivinanti ir nuostbaus skonio – tiesiog ideali pietums: turkiška sriuba „Džadžik“

(1)

Labai gaivi ir gardi sriuba, kuri patiks visiems.

Ingredientai:

– kefyras – 400 ml

– šviežias agurkas – 200 g

– kalendra, krapai, petražolės, mėtos – 35 g

– alyvuogių aliejus – 1 valgomasis šaukštas

– druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį

– česnakas – 1 skiltelė

Receptas žingsnis po žingsnio:

Visus žalumynus kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite. Paskui smulkiai supjaustykite.

Sudėkite pjaustytus žalumynus į gilią salotinę, dėkite smulkiai supjaustytą česnako skiltelę.

Agurką nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais, dėkite į salotinę.

Berkite druskos, pipirų ir supilkite alyvuogių aliejų.

Permaišykite ingredientus ir palikite šaldytuve 10-15 min, kad atšaltų.

Dėkite agurkus su žalumynais į lėkštę ir pilkite šaltą kefyrą. Pagal skonį berkite maltų pipirų ir druskos.

Ir iškart patiekite turkišką šaltsriubę „Džadžik“. Nepamirškite papuošti mėtos lapeliu.

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder