Fantastiškas varškės skanėstas su šokoladu, kurį visai nesudėtinga paruošti – išbandykite!
Jums reikės:
160 gramų pieniško šokolado
30 gramų augalinio aliejaus
Varškės kremui:
400 gramų varškės
40 gramų minkšto sviesto
50 gramų cukraus pudros
vanilinio cukraus
Gaminimo eiga:
Sulaužykite šokoladą į gabalus ir leiskite jam ištirpti mikrobangų krosnelėje.
Į ištirpintą šokoladą įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite masę.
Paruoškite formą – puikiai tinka ir silikoninė keksiukų forma, ištepkite ją paruoštu šokolado mišiniu.
Įdėkite į šaldiklį 10 minučių.
Tada užtepkite antrą lydyto šokolado sluoksnį – leiskite jam dar kartą sustingti šaldiklyje.
Varškę sumaišykite su cukrumi ir sviestu.
Varškę sudėkite į sustingusias šokolado formeles.
Išlyginkite paviršių ir viršų aptepkite šokoladu.
Viršų išlyginkite.
Įdėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
Linkime gero skonio!
Rašyti komentarą