Dėl šio slapto ingrediento keptos bulvės taps tobulos

Pasak garsaus virtuvės šefo, bulvių skonį ir traškumą galima lengvai pagerinti.

Patyręs gurmanas ir virtuvės šefas Richas Hardingas pasidalijo savo patikimu būdu, kaip paruošti aukščiausios kokybės keptas bulves. Tam prireiks vieno paprasto ingrediento, rašo "Mirror".

Skrudintos bulvės daugeliui yra pagrindinė skanios vakarienės dalis, o jas galima labai lengvai patobulinti, tvirtina kulinaras. Pasak virėjo, pagrindinis slaptas ingredientas yra žiupsnelis manų kruopų miltų.

Be to, kaip pabrėžė Hardingas, ne mažiau svarbu pasirinkti tinkamas bulves:

"Įsitikinkite, kad naudojate tinkamas bulves, geriausiai tinka tokios veislės kaip Maris Piper ir King Edward. Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol jos bus daugiau nei pusiau išvirtos, bet ne visiškai minkštos."

Tada jis patarė nusunkti iš bulvių skystį ir įberti šaukštą manų kruopų miltų, kad bulvės taptų traškios.

Tada bulves sudėkite ant kepimo skardos, pateptos ančių taukais arba saulėgrąžų aliejumi, ir pašaukite į 230 °C temperatūros orkaitę.

Po 15 minučių reikia sumažinti temperatūrą iki 180 °C ir kas penkias minutes bulves apversti, kol spalva ir traški plutelė jūsų nebetenkins.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder