Deivydas Zvonkus išbandė ne vieną dietą

Deivydas Zvonkus išbandė ne vieną dietą

Gero humoro jausmo nestokojantis dainininkas, kompozitorius bei muzikantas Deivydas Zvonkus, paklaustas apie virtuvės įpročius ir dabar madingą sveiko gyvenimo būdą, sako, jog „stengiasi būti gražus vidumi", o surimtėjęs prisipažįsta ir apie patirtį, laikantis įvairių dietų.

Kaip TV3 laidoje „Virtuvės istorijos" pasakojo D.Zvonkus, kūrybiniai procesai jo gyvenime nemenkai pakoreguoja ir patį dienos ritmą.

„Aš geriau jaučiuosi vakare ir naktį, o ryte būnu miręs", - šmaikštavo muzikantas.

Tiesa, ilgos valandos įrašų studijoje koreguoja ne tik jo dienos ritmą, bet ir mitybos įpročius.

Kūrėjas atviras - dėl to ir valgyti tenka dažniau ne dieną, o naktį. „Mano kompleksija išduoda, kad mano mityba nėra labai tobula.

Tačiau, kiek įmanoma, stengiuosi būti gražus vidumi", - kaip visuomet žodžio kišenėje neieškojo Deivydas.

Tačiau, suvokdamas problemą, jis stengiasi į savo dienas įtraukti kaip įmanoma daugiau sveikų įpročių.

Pavyzdžiui, neatsisako pusryčių, kuriuos daugelis vadina svarbiausiu dienos maistu. „Pusryčius įprastai valgau, nors jų visiškai nenoriu.

Žinau, kad jei jų nepavalgysiu, tuomet per pietus suvalgysiu visą arklį be kečupo", - juokiasi muzikantas.

Jis neslepia, jog išvaizda jam svarbi, tad ne kartą yra išbandęs daugybę skirtingų dietų. „Paauglystėje pirmą kartą susidomėjau vegetarizmu ir tuomet vienerius metus maitinausi labai griežtai.

Vėliau, kai jau lipau ant scenos ir tapau matomas, kai pasižiūrėdavau į vieną ar kitą nuotrauką ir pamatydavau, jog atrodau „ne kažką", kartais susiimdavau.

Iš esmės, kai matau, kad manęs yra per daug, stengiuosi atsisakyti visų miltinių patiekalų", - savo paslaptimis dalinosi D.Zvonkus.

Prisimena jis ir laikus, kai kadaise perskaityta dietologo knyga jį buvo sudominusi išbandyti ir dietą pagal kraujo grupę. „Pagal mano kraujo grupę man reikėjo valgyti labai daug sojos patiekalų.

Taip maitinausi mėnesį, tačiau nuo sojos aš tapau gamtinių dujų fabriku", - apie dietų nesėkmes juokavo D.Zvonkus.

Kokiems patiekalams jis negali atsispirti?

„Yra dvi opcijos, kurios man yra pačios skaniausios pasaulyje: žuvis ir jūros gėrybės, o kita - viskas, kas yra pagaminta iš faršo. Labai mėgstu kotletus, frikadeles, dešreles", - vardino atlikėjas.

Virtuvės džiaugsmais ir kulinariniais atradimais garsus muzikantas jau aštuonerius metus dalijasi su žmona, atlikėja Katažina Zvonkuviene.

Tiesa, būtent ji, anot Deivydo, virtuvėje praleidžia daugiau laiko.

Ir nors virtuvėje D.Zvonkus yra retas svečias, vieną receptą, perduodamą iš kartos į kartą, jis yra išsisaugojęs nuo seno.

Ir dabar juo lepina ir savo mylimus vaikus - dvynukus Korneliją ir Donatą.

„Šis spurgyčių receptas yra mano mamos - ji ir pati man jas gamindavo vaikystėje.

Paprašiau mamos, kad ji ir man parodytų, kaip jas gaminti, tad mama mane ir išmokė.

Dabar spurgytes gaminu būtent tokias, kokias gamindavo mano mama", - šeimyninio recepto užkulisiais dalinosi Deivydas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Sidebar placeholder