Burnoje tirpstantis tortas - daug kokosų ir šokolado: Patiks visiems!
(1)Jums reikės:
Biskvitui paruošti:
5 kiaušinių
1 stiklinės cukraus
3/4 stiklinės miltų
1 šaukštelio migdolų ekstrakto
Torto kremui paruošti:
450 g kreminio sūrio
280g kondensuoto pieno
1/2 stiklinės kokosų drožlių
1/4 stiklinės sauso pieno
1 stiklinės tirpinto sviesto
Torto sluoksniams paruošti:
1/2 stiklinės pieno
2 šaukštų kondensuoto pieno
1 stiklinės skaldytų, skrudintų migdolų
1/2 stiklinės sutrintų vanilės skonio vaflių
Torto dekoravimui:
1 stiklinės kokoso drožlių
12 Ferrero Raffaello saldainių
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 350C.
Naudokite elektrinį plaktuvą - sumaišykite kiaušinius, migdolų ekstraktą bei cukrų.
Plakite, kol mišinio masė patrigubės.
Įmaišykite miltus, maišykite tol, kol miltai susimaišys, tačiau ne ilgiau, nes tešla praras purumą.
Kepkite paruoštą biskvitą orkaitėje, apie 30 minučių.
Paruoškite kremą.
Naudokite elektrinį plaktuvą - išplakite kreminį sūrį, sviestą ir kondensuotą pieną.
Vėliau įmaišykite kokosų drožles ir sauso pieno miltelius.
Plakite, kol masė taps vientisa.
Mažame dubenyje sumaišykite pieną su 2 šaukštais kondensuoto pieno. Atidėkite. Perpjaukite biskvitą į tris lygias dalis.
Kiekvieną biskvito sluoksnį suvilgykite paruoštu pieno ir kondensuoto pieno mišiniu.
Ant apatinio sluoksnio užtepkite paruošto kremo, vėliau jį apibarstykite skrudintais, skaldytais migdolais ir vafliais.
Pakartokite šiuos žingsnius su kitu sluoksniu.
Ant paskutinio sluoksnio kremo netepkite, uždėkite ant antro sluoksnio.
Ištepkite paskutinį, viršutinį sluoksnį su likusiu kremu, dekoruokite su Raffaello saldainiais ir kokoso drožlėmis.
Laikykite tortą šaldytuve per naktį, kol atsiskleis visi skoniai.
Skanaus!
GALBŪT, JŪS TAI PRALEIDOTE:
- 4 patarimai, kurie padės namuose lengvai ir greitai paruošti Benedikto kiaušinius
- Itališkas gardėsis – panfortė: kalnas riešutų, džiovintų vaisių ir uogų
- Labai greitai paruošiami obuolių sausainiai prie kavos. Išbandykite, tai itališkas receptas!
- 5 marinatai, puikiai tinkantys lašišai
- Netikėtai užklupo svečiai? Kulinarijos technologė dalijasi greitai pagaminamų užkandžių idėjomis
Rašyti komentarą