Bounty tortas

"Bounty" – nekeptas varškės tortas. 15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas!

 15 minučių, ir švelniausias desertas paruoštas! Ingredientai:

– varškė – 360 g

– cukrus – 100 g

– vanilinis cukrus – 1 pakelis

– pienas – 200 ml

– sviestas – 80 g

– želatina – 5 g

– kokoso drožlės – 80 g

– sausainiai – 100 g

– virtas sutirštintas pienas – 100 g

– šokoladas – 50 g

Paruošimas:

1. Želatiną užpilti 3 valgomaisiais šaukštais vandens, išmaišyti ir leisti išbrinkti.

2. Kokoso drožles supilti į puodą, užpilti 100 ml pieno ir pavirti 5-7 min iki minkštumo.

3. Į varškę įdėti cukrų, vanilinį cukrų, suminkštėjusį sviestą, įpilti 100 ml pieno ir suplakti blenderiu.

4. Formą su aukštais borteliais iškloti plėvele, išdėti sluoksnį sausainių ir truputį juos sutepti pašildytu virtu sutirštintu pienu.

5. Dėti dar vieną sluoksnį sausainių.

6. Išbrinkusią želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje ar vandens vonelėje, sudėti į varškės masę, suplakti ir įdėti kokoso drožles. Dar kartą viską kruopščiai permaišyti.

7. Supilti kremą į formą, išlyginti paviršių, dėti dar vieną sluoksnį sausainių.

8. Šokoladą ištirpinti kartu su 50 g sviesto ir padengti sausainių sluoksnį šokoladu.

9. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms, kad želatina sustingtų.

10. Išimti tortą iš formos, nuimti plėvelę ir galima gerti arbatą.

Pukuotukas.com

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder