Ar galima valgyti lauro lapą ir kodėl jo dedama į patiekalus

(1)

Laurų lapai yra kieti ir tokie išlieka net išvirti.

Daugelis namų šeimininkių aktyviai naudoja lauro lapus. Virtuvėje tai gana dažnas ingredientas, ypač sriuboms.

Tačiau, nepaisant to, nedaugelis žino, ar galima valgyti lauro lapą ir apskritai, kokia prasmė jo dėti į patiekalus, rašo southernliving.com.

Pažymima, kad lauro lapas yra visiškai valgomas ir saugus valgyti. Tačiau vargu ar norėsite jį valgyti.

"Lauro lapai yra kieti ir tokie išlieka net išvirti. Juos sunku kramtyti ir nemalonu valgyti. Gali subraižyti burną ar stemplę, o tai gali sukelti diskomfortą", - teigiama leidinyje.

Kaip sakė virtuvės šefas Timonas Ballou, lauro lapai yra valgomi, tačiau jais galima užspringti, todėl reikėtų būti atsargiems.

Laurų lapai tradiciškai naudojami sultiniuose, sriubose ir troškiniuose. Jis taip pat pagerina marinavimo sūrymų skonį.

Taip pat skaitykite:

"Dažnai juos naudojame kaip kvapiąją medžiagą, kad sultiniams ir troškiniams suteiktume gilesnį ir sodresnį skonį", - pažymėjo Ballou.

Dažniausiai lauro lapai į patiekalą dedami sveiki, leidžiami užvirti ir išimami prieš patiekiant.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder