„Kultūros fabrikas“ kviečia judėti lėtai

Prieš tris dešimtmečius pasaulyje prasidėjęs lėtasis judėjimas, labiau žinomas angliškuoju pavadinimu slow, skatina gyventi, dirbti, mokytis ir ilsėtis darniau – atsakingiau keliauti, rinktis sveiką, natūralų maistą, gerbti tradicijas, krašto autentiką.

„Kultūros fabrikas“ kviečia visus, norinčius susipažinti su šiuo nauju konceptu, ar pasidalinti savo patirtimis nemokamame KUFA praktinių verslumo mokymų seminare: „Lėtasis turizmas ir lėtasis keliavimas“. Renginio data rugpjūčio 29 d. 16:00 val.



Seminare, kartu su lektore Henrieta Miliauskiene bus aptariamos šios temos: naujausios turizmo rinkos tendencijos ir prognozės; keliautojų lūkesčiai ir paslaugos teikėjų pasiruošimas juos atliepti; paslaugos teikėjo identitetas ir savojo keliautojo pritraukimas.

Iškart po seminaro bus teikiamos nemokamos konsultacijos.

Registracija į seminarą: https://shorturl.at/LPW13

Henrieta Miliauskienė – Lietuvos lėtojo turizmo asociacijos vadovė, Tarptautinio projekto „Slow Trips“ kuratorė Lietuvoje. Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto filologijos studijų absolventė ir Klaipėdos universiteto turizmo ir rekreacijos magistrantė.

Dirbo žiniasklaidos ir turizmo srityje, skaitė pranešimus turizmo srities konferencijose, šalies pristatymo renginiuose Lietuvoje ir užsienyje.



Lėtasis judėjimas apima beveik visas gyvenimo ir verslo sritis ne išimtis ir turizmas.

Lėtojo turizmo ir keliavimo šalininkai ieško naujų patirčių, negirdėtų istorijų, todėl jų žemėlapiuose atsiranda nauji maršrutai ir objektai. Juos domina to krašto, į kurį jie keliauja, savitumai. Jie nori patys viską išbandyti, pajusti, patirti.

Lėtojo keliavimo koncepcija remiasi keliais pamatiniais dalykais, todėl labai svarbu suprasti, ko ieško šiandieninis, daug matęs ir daug patyręs keliautojas, kaip sukurti paslaugą, atitinkančią tokio keliautojo poreikius ir lūkesčius.



Šis renginys yra „KUFA praktiniai verslumo mokymai“ ciklo dalis, šią programą dalinai finansuoja Klaipėdos miesto savivaldybė.

Apie numatomus renginius informacija skelbiama -  www.kulturosfabrikas.lt ir Klaipėdos kultūros fabrikas socialiniame tinkle Facebook.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder