Antradienio renginiai: ką veikti Klaipėdoje ir aplink?

Švelnėjant karantinui Klaipėdoje ir aplinkiniuose miestuose pradeda vykti vis daugiau renginių. Sužinokite, kas vyksta šiandien Jūsų mieste ir prasiblaškykite!

Klaipėdoje

Senjorų mankšta

10.30 val. "Ginsvės" sveikatingumo studija kviečia vyresnio amžiaus žmones į mankštos užsiėmimus antradieniais ir penktadieniais. Su savimi reikia turėti kilimėlius ar rankšluostukus pasitiesti. Užsiėmimai vyks "Vėtrungės" gimnazijos stadione.

Edukacija vaikams "Ei, varle!"

11-19 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Interaktyvioje vasaros skaitykloje, įsikūrusioje Karlskronos aikštėje, laukia įdomios veiklos visai šeimai. 11-19 val. "Vasaros skaitykla" - vasara su knyga, spauda, knygų mainai. 12-13 val. kūrybinė edukacija vaikams pagal knygą "Ei, varle!" Smagios istorijos, įdomūs faktai ir varlyčių lenktynės. 13.30-14.30 val. kūrybinės dirbtuvėlės vaikams "Primintukas". Atliksime smagius pratimus atminčiai gerinimui bei gaminsime linksmą primintuką užrašų lapeliams. 17-18 val. anglų kalbos klubas norintiems lavinti anglų šnekamosios kalbos įgūdžius. 

"Apie ką aš svajoju..."

12 val. Pranciškonų Klaipėdos šv. Brunono Kverfurtiečio parapija kviečia pamatyti vaikų meno darbelių parodą "Apie ką aš svajoju..." Šios parodos tikslas - pasidžiaugti vaikų kūryba, pasidalinti idėjomis ir atkreipti dėmesį į tai, apie ką svajoja globėjų šeimose augantys vaikai. Parodą galite aplankyti iki liepos 4 d.

Kaip suvaldyti stresą?

17.30 val. BĮ Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centras (Debreceno g. 48) kviečia į praktinę paskaitą "Streso įveika. Praktiniai užsiėmimai". Globos centro psichologė Dainora Bartkienė papasakos, kaip kiekvienas iš mūsų gali suvaldyti stresą, pateiks įvairių metodų stresui mažinti ar nuo jo apsisaugoti. Renginio dalyviai galės patys išbandyti įvairius nusiraminimo būdus.

Dubenų garso kelionė

19 val. Klaipėdoje vyks gydanti krištolo dubenų garso kelionė. Harmoningas krištolinių instrumentų skambėjimas leidžia suderinti mūsų kūną su natūralia visatos vibracija. Tai teigiamai veikia ne tik mūsų fizinį kūną, bet ir emocijas bei mintis, malšina skausmą, nerimą bei lengvai neutralizuoja įtampas tiek kūne, tiek psichikoje. Renginio trukmė - apie 2 val. Kaina - 20 Eur. Susitikimo vieta - svečių namai "Melnmuižė" (Placio g. 9, Karklė).

Neringoje

"Eko karta"

19 val. Lietuvos kultūros sostinės metais Neringa įgyvendina projektą "Eko karta", skirtą praktiniam ekologijos, tvaraus vartojimo, rūšiavimo, šiltnamio efekto problemų diskursui. Ir kviečia į projekto pasivaikščiojimą tema "Saulė / atsinaujinantys šaltiniai".

Pasivaikščiojime dalyvaus Vandenilio energetikos asociacijos vadovas ir Lietuvos energetikos instituto tyrėjas dr. Šarūnas Varnagiris. Jis pasakos apie žaliosios energetikos perspektyvas Lietuvoje, jos iššūkius bei apie tai, kaip patys galime prisidėti prie mus supančios aplinkos tausojimo. KNNP reindžeris, gamtininkas ir gamtos fotografas Elmaras Duderis pasakos apie tai, kas šiuo metu vyksta aplinkoje, kaip gamta prisitaiko prie klimato pokyčių. Pasivaikščiojimą paįvairins lietuvių liaudies dainos ir mitologinės sakmės.

Prie jūros laukia originalių vėjo malūnėlių parko dirbtuvės. Registracija "Facebook" įvykyje "Eko karta: saulė".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder