„Nuo vaikystės esu auklėta taip, kad nuo maisto, kurį duodame savo organizmui, priklauso ir mūsų sveikata bei gera savijauta.
Todėl planuojant savaitės pirkinių krepšelį visuomet stengiuosi, kad patiekalai, kuriuos valgome, būtų kuo įvairesni ir subalansuoti – skirtinga mėsa, žuvis, daug daržovių ir įvairių kruopų. Užkandžiams renkamės vaisius, o per dieną nepamirštame gerti vandenį“, – savo taisyklėmis dalijasi moteris.
Tiesa, maisto produktų kainos taip pat paveikė jos apsipirkimo įpročius, todėl Ugnė pripažįsta, kad vis dažniau atkreipia dėmesį į akcijas. „Jei galima sutaupyti, tai kodėl nepasinaudojus tokia galimybe?“ – sako U. Siparė.
Televizijos laidų vedėja, nuomonės formuotoja dalijasi savo patarimais, kaip kasdienybėje sutaupyti ir siūlo išbandyti mėgstamą ir nebrangų receptą – brusketas su pomidorų salsa ir fetos sūriu.
***
Brusketa su pomidorų salsa ir fetos sūriu
Itališka čiabatos duona, pomidorai, svogūnas, kalendra, česnakas, fetos sūris, šlakelis alyvuogių aliejaus.
Supjaustykite ir pakepinkite čiabatos duoną, jos kraštus įtrinkite česnaku, smulkiai supjaustykite pomidorus, svogūną, kalendrą ir fetos sūrį. Užšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus, viską gerai
išmaišykite ir uždėkite ant duonelės.
Rašyti komentarą